Gecentraliseerd waterzuiverings-, opslag- en distributiesysteem in één handige unit.
Overzicht
Centra, in staat om water van constante zuiverheid te leveren met een snelheid tot 200 liter per uur, zuivert eerst het water en distribueert vervolgens het gezuiverde water.
Het ontwerp overwint de beperkingen van traditionele gecentraliseerde waterzuiveringssystemen om consistente waterzuiverheid, flexibiliteit en kostenefficiëntie te leveren. De units zijn ontworpen met hoge doorstroomsnelheden om aan de behoeften van middelgrote en grote laboratoria te voldoen.
De flexibiliteit van het systeem biedt het voordeel dat er extra apparatuur omheen kan worden geïntegreerd om zich aan te passen aan de veranderende eisen van uw laboratorium - Centra kan verschillende zuiveringsopties integreren, waaronder omgekeerde osmose (RO), ultraviolet (UV) foto-oxidatie, sub-micron filtratie, deïonisatie (DI), kwaliteitscontrole van de opslag en volledige systeemrecirculatie om aan uw waterkwaliteitseisen te voldoen.
Bovendien neemt Centra met zijn compacte afmetingen minder ruimte in beslag in vergelijking met conventionele installaties.
Alle ingebouwde waterzuiveringsunits worden aangestuurd door een centrale processor met een audiovisueel alarmsysteem, een intern lekdetectie-alarm en aansluiting op gebouwbeheersystemen (BMS).
Kenmerken en voordelen

Compact ontwerp biedt flexibele installatiemogelijkheden voor zowel nieuwbouw als renovaties.

Remt microbiële groei

Uniek sanitatie-ontwerp voor zuivering van RO-membranen en de lokale distributielus, wat microbiële groei remt

Eenvoudige en snelle opstart

Energiebesparend, warmtereducerend distributiesysteem
Toepassingen


Diensten
Duizenden Centra-systemen zijn wereldwijd geïnstalleerd en onze service-engineers streven ernaar om eersteklas service te bieden voor de installatie, validatie en het onderhoud van uw waterzuiveringssystemen, inclusief reserveonderdelen en verbruiksartikelen volgens uw specificaties.

Bronnen & Productassortiment
Om het beste aan uw zuiver water behoeften te voldoen, omvat ons ongeëvenaarde Centra-assortiment verschillende modellen en doorstroomsnelheden:
Centra™ R60/120
De Centra R60/120 biedt complete waterzuiverings-, opslag-, controle- en distributiesystemen met omgekeerde osmose modules tot 120 liter per uur en een 0,2 μm filter. Ze zijn de ideale oplossing voor kleinere distributiebehoeften met doorstroomsnelheden tot 10 liter per minuut.
Centra™ R200
De Centra R200 is een compleet gecentraliseerd waterzuiverings-, opslag-, controle- en distributiesysteem met omgekeerde osmose modules tot 200 liter per uur en een 0,2 μm filter. Het beschikt over dezelfde technologieën als de R 60 en 120 voor een doorstroomsnelheid tot 18 liter per minuut met het standaardsysteem of tot 30 liter per minuut met het model met variabele snelheid.
Centra™ RDS
De Centra RDS slaat voorgezuiverd water op, controleert en distribueert het door een gebouw (of een reeks laboratoria) via een lussysteem. Het systeem bevat een wateropslagreservoir van 350 liter en heeft geavanceerde bacteriële controle dankzij een combinatie van UV foto-oxidatie, een externe zuiveringscilinder en een 0,2 μm filter. Het is beschikbaar als een model met hoge doorstroming en variabele snelheid (HFV) dat tot 30 liter per minuut kan leveren om aan piekvraag te voldoen.
Contact
Centra belichaamt flexibiliteit en past zich aan aan de evoluerende laboratoriumvereisten door naadloze integratie met andere apparatuur. Naast efficiëntie biedt het ook een economisch alternatief, waarbij kosten voor distributieleidingen en apparatuur worden geminimaliseerd.
Wat is gecentraliseerd laboratoriumwater?
Gecentraliseerd laboratoriumwater verwijst naar een systeem waarbij de productie, zuivering en distributie van laboratoriumwater zijn gecentraliseerd op één locatie binnen een faciliteit. Dit systeem is ontworpen om hoogwaardig water te leveren voor verschillende laboratoriumtoepassingen, variërend van eenvoudig wassen en spoelen tot meer kritische toepassingen zoals analysetechnieken en experimenten.
Wat zijn de voordelen van een gecentraliseerd laboratoriumwatersysteem?
Gecentraliseerde watersystemen zorgen voor een consistente en hoogwaardige watervoorziening in het hele laboratorium. Dit is cruciaal voor verschillende toepassingen, zoals analysetechnieken en experimenten, waarbij de waterkwaliteit directe invloed kan hebben op de resultaten. Het is vaak ook kosteneffectiever en ruimtebesparend en biedt schaalbaarheid voor evoluerende laboratoriumbehoeften.
Hoe ontwikkelen laboratoriumwaterbehoeften zich?
Laboratoriumwaterbehoeften ontwikkelen zich in reactie op vooruitgang in wetenschappelijk onderzoek, technologische innovaties en veranderende milieu- en regelgevingseisen. Belangrijke trends zijn onder meer de milieu-impact van laboratoriumactiviteiten, monitoring en controle op afstand, het toepassen van automatisering en de integratie van waterzuiveringssystemen in grotere geautomatiseerde werkprocessen.